گوشی کالا

ساخت وبلاگ

گوشی شیائومی ردمی 7

 

یکی از جدیدترین گوشی های شرکت شیایومی (Xiaomi) که با قیمتی رقابتی روانه بازار شده و در عین حال از کیفیت مطلوبی بهره می برد گوشی ردمی 7 این شرکت (Xiaomi Redmi 7) است. اگر به فکر خرید یک گوشی ارزان و با کیفیت هستید، این اسمارتفون می تواند گزینه خرید عالی برایتان باشد. در ادامه این مطلب می خواهیم به نقد و بررسی شیایومی ردمی 7 بپردازیم و نقاط قوت و ضعف اصلی آن را مشخص کنیم.

معرفی گوشی شیائومی ردمی 7

طراحی و ظاهر

وقتی گوشی ردمی 7 را در دست بگیرید، ظاهر آن اصلا نشان نمی‌دهد که یک گوشی ارزان قیمت و 130 یورویی را در دست گرفته‌اید. بنابراین در حین استفاده از این گوشی حس خوبی به کاربر منتقل می‌شود. اگرچه بدنه اصلی این اسمارتفون و فریم آن کاملا از پلاستیک تشکیل شده اما شیائومی سعی کرده قاب پشت گوشی را براق طراحی کند و بدین ترتیب بر زیبایی های ظاهری آن بیفزاید. متاسفانه پلاستیکی بودن قاب پشت دستگاه و بدنه آن سبب شده که خیلی زود چربی دست به آن منتقل شود و اثرات انگشت کاربر روی بدنه گوشی حک شود. همچنین در بررسی شیائومی ردمی 7 مشخص شد که قاب پشت این اسمارتفون به شدت در برابر تماس با اشیای نوک تیز و برنده حساس است و خیلی زود روی آن خط و خش ایجاد می‌شود. بنابراین توصیه داریم حتما Redmi 7 شیائومی را به همراه یک گارد یا قاب محافظ مورد استفاده قرار دهید.

در لبه زیرین قاب گوشی شیائومی ردمی 7 یک اسپیکر واحد نصب شده اما شدت صدای خروجی از آن بالاست و این موضوع از ویژگی های جالب ردمی 7 شیائومی به شمار می‌رود. لبه های قاب دستگاه تقریبا انحنا دارند و چهار گوشه قاب آن هم منحنی شکل طراحی شده‌اند. در گوشه سمت چپ و فوقانی قاب پشت آن لنز دوربین دوگانه دستگاه و چراغ فلش LED اختصاص دوربین اصلی نصب شده و تقریبا در وسط قاب پشت هم شاهد تعبیه اسکنر انگشت گوشی هستیم. بهره‌مندی شیائومی Redmi 7 از اسکنر انگشت می‌تواند یکی از نقاط قوت طراحی آن باشد که شاید در برخی از گوشی های هم رده و هم قیمت این اسمارتفون شاهد ارائه آن نباشید. در بررسی این گوشی مشخص شد که عملکرد اسکنر آن خوب است اما به مرور زمان تاثیرهایی در عملکردش ایجاد می‌شود که قابل چشم‌پوشی هستند.

شیائومی سعی کرده ظاهر گوشی ردمی 7 را از نمای رو به رو هم زیبا و به روز طراحی کند. صفحه نمایش گوشی بزرگ است و حاشیه های باریکی دارد و در بخش فوقانی آن یک انحنای کوچک برای نصب لنز دوربین سلفی تعبیه شده که اصطلاحا به آن ناچ (Notch) گفته می‌شود. طبق آمار چیزی در حدود 81.5 درصد از کل مساحت پنل جلوی این گوشی با نمایشگر آن احاطه شده است. اما یکی از جالب ترین ویژگی های طراحی گوشی Redmi 7 که باید به آن اشاره کنیم مربوط به بهره‌مندی پنل جلوی گوشی (نمایشگر) از شیشه گوریلاگلس 5 می‌شود. البته این ادعای شرکت شیائومی بوده و در عمل نمی‌توان ریسک کرد و به شیشه گوریلاگلس نصب شده روی نمایشگر Xiasomi Redmi 7 اعتماد کامل داشت.

شیائومی ردمی 7 از استاندارد ضد آب پشتیبانی نمی‌کند اما شیائومی مدعی شده طراحی گوشی مبتنی بر استاندارد های ضد پاشش آب (Water Splash) انجام گرفته، بنابراین احتمالا نیازی نیست برای استفاده از گوشی در زیر باران و سایر شرایط این چنینی نگران باشید. بدنه شیائومی Redmi 7 ابعاد 8.5 در 75.6 در 158.7 میلیمتری دارد و وزن آن به چیزی در حدود 180 گرم می‌رسد. گوشی از اتصال همزمان دو سیم کارت پشتیبانی می‌کند و در رنگ های مشکی، آبی و قرمز روانه بازار شده است. در یک جمع‌بندی کلی از این بخش نقد و بررسی شیائومی ردمی 7 می‌توان اینطور گفت که این گوشی در مقایسه با خیلی از اسمارتفون های هم رده خودش از سبک طراحی، ظاهر و کیفیت ساخت مطلوبی بهره می‌برد.

صفحه نمایش

اگر علاقه ای به نمایشگر های بزرگ ندارید و آنها را مایه دردسر میدانید ، نمایشگر 6.26 اینچی شیائومی Redmi 7 مختص شماست . این دریچه ارتباطی نه آنقدر بزرگ است که برای کار کردن با یک دست به مشکل بخورید و نه آنقدر کوچک است که چشم هایتان را به زحمت بیاندازید تا زوم کند .
این نمایشگر 6.26 اینچی روی پنل IPS LCD سوار شده تا قیمت نهایی این گوشی بیشتر به مذاق مشتری خوش بیاید . البته خبری از کاهش کیفیت تصویر در این پنل ها نیست . برای اطمینان میتوان به رزولوشن 720 در 1520 پیکسلی تکیه کرد که با یک حساب سرانگشتی نشان میدهد هر اینچ از این نمایشگر میزبان 269 پیکسل می باشد که نسبت هب رقبای این اسمارت فون نرخ قابل قبول و رضایت بخشی است .
ردمی 7 نیز از ترند پر طرفدار این روزها عقب نمانده و نمایشگر کم حاشیه با بریدگی نمایشگر (ناچ استایل) را برای طرفداران خود تدارک دیده تا این محصول تازه نفس از طراحی به روز و مدرن چیزی کم نداشته باشد .

 

دوربین

اشد. این لنز تراکم پیکسل 1.25 را دارا می باشد! لنز دوم که وظیقه تشخیص عمق تصاویر را دارد با کیفیت 2 مگاپیکسل در نظر گرفته شده است و باعث خواهد شد تا تصاویر با عمق و کیفیت بهتری ثبت شوند. LED به کار رفته در کنار این لنزها نیز به شما در گرفتن تصاویر با کیفیت بهتر در فضاهایی که نور کمی دارند کمک خواهد کرد. از جمله ویژگی های دوربین Xiaomi redmi 7 می توان به عکاسی HDR و عکاسی پاناروما اشاره کرد. فیلمبرداری با دوربین این موبایل نیز برای کاربران لذت بخش خواهد بود چرا که امکان فیلمبرداری با کیفیت 1920×1080 و سرعت 30 فریم بر ثانیه فراهم شده است!

دوربین سلفی گوشی Xiaomi redmi 7 دارای کیفیت 8 مگاپیکسل است که کیفیت و شفافیت تصویر بسیار خوبی را ارائه می دهد.

باتری گوشی شیائومی ردمی 7

اگر چه که شرکت چینی Xiaomi redmi 7 را در حد و اندازه های یک میان رده با کیفیت ساخته است اما باتری آن یکی از نقاط قوت بزرگ برای این موبایل به حساب می آید! باتری لیتیومی 4000 میلی آمپری در این گوشی به کار رفته است که با ظرفیت بالای خود می تواند کاربران را تا ساعت ها و حتی در حد یک روز کامل از شارژ کردن موبایل خود بی نیاز سازد. با توجه به ابعاد صفحه نمایش و سخت افزارهای به کار رفته در گوشی Xiaomi redmi 7 این انتخاب یک اقدام عالی برای این موبایل به حساب می آید. البته Xiaomi redmi 7 قابلیت تعویض باتری را ندارد اما می توانید مطمئن باشید که تاسال ها با باتری این موبایل مشکلی نخواهید داشت!

نتیجه گیری

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به نقد و بررسی شیائومی ردمی 7 پرداختیم. این اسمارتفون یک محصول میان رده و خوش قیمت است که با صرف هزینه‌ای ناچیز قادر به خرید آن خواهید بود. پتانسیلی که این گوشی در قبال قیمت خود ارائه می‌کند واقعا مطلوب بوده و کمتر گوشی را می‌توان پیدا کرد که در این رنج قیمتی، کیفیت این چنینی داشته باشد. بنابراین اگر می‌خواهید یک گوشی خوش قیمت و با کیفیت داشته باشید، شیائومی Redmi 7 یکی از بهترین گزینه های خرید پیش رویتان است. برخی از اصلی ترین ویژگی های مثبت و منفی این اسمارتفون در بخش زیر طی دو دسته‌بندی جداگانه مشخص شده‌اند. برای خرید یا اطلاع از قیمت ها به فروشگاه اینترنتی دیجی دو مراجعه کنید.

 

نقاط قوت:

  • طراحی به روز و زیبا
  • بهره‌مندی از اسکنر انگشت خوب
  • صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت
  • سیستم عامل به روز و جدید (اندروید 9 پای)
  • پردازنده و رم خوب
  • دوربین اصلی با کیفیت
  • شارژدهی خوب باتری
  • قیمت مناسب
     

نقاط ضعف:

  • حساسیت بالای قاب پشت گوشی در برابر خراشیده شدن
گوشی کالا...
ما را در سایت گوشی کالا دنبال می کنید

برچسب : ردمی 7 ,شیائومی ردمی 7 ,گوشی شیائومی ردمی 7 ,خرید ردمی 7 ,قیمت ردمی 7 ,گوشی شیائومی Redmi 7, نویسنده : مهران goshikala بازدید : 86 تاريخ : سه شنبه 7 بهمن 1399 ساعت: 21:52

گوشی نوکیا 105

 

نوکیا 105 یک گوشی ساده اما باکیفیت است. درست است که می‌توانید گوشی‌های ارزان قیمت‌تری هم در بازار پیدا کنید، اما این گوشی کیفیت بهتری دارد و حس بهتری هم به شما منتقل می‌کند. از طرف دیگر از دو سیم‌کارت پشتیبانی می‌کند و باتری فوق‌العاده‌ای دارد. باتری این گوشی برای چند روز شما را بی‌نیاز از شارژ مجدد می‌کند. باتری یکی از نقاط قوت این گوشی به حساب می‌آید.

طراحی گوشی نوکیا 105

موبایل نوکیا ۱۰۵ یکی از گوشی های قدیمی نوکیا بود که اکنون با شکل وشمایلی جدید با نامی که پسوند ۲۰۱۷ دارد، روانه- ی بازار شده است. این گوشی با قیمت مناسبش گزینه ی خوبی برای کسانی است که بیش از تماس و ارسال پیام کوتاه انتظاری از گوشی خود ندارند. در مقایسه با نسخه های قبلی طراحی گوشی اندکی کوچک تر شده است و دیگر نسبت طول گوشی به عرضش معرف یک گوشی باریک نیست. تغییراتی در گوشی صورت گرفته است تا هرچه بیشتر آنرا به یک دستگاه خوش ¬دست تبدیل کنند تا حتی کنترلش برای دست های کوچک هم کار ساده ای باشد. برای خرید گوشی از سایت موبایل مرکزی اقدام کنید.

مشخصات گوشی نوکیا 105

در صورتیکه دست های بزرگی دارید، تقریباً می توانید گوشی را جوری در دست بگیرید که کسی متوجه وجود آن نشود. از آنجایی که گوشی موبایل نوکیا ۱۰۵ دوربین ندارد، قاب پشتی صاف است و هیچ پستی و بلندی روی آن دیده نمی شود. تمام این اجزا بهمراه باتری چیزی در حدود ۷۳ گرم وزن دارد.

نکته ی دیگری که کار با گوشی را ساده می کند، کلیدهای نرم آن هستند که فشردن آن ها در قیاس با کلیدهایی که از پلاستیک سخت ساخته شده اند، راحت تر است؛ همچنین تایپ کردن پیام کوتاه هنگامی که احتیاج دارید تا با سرعت زیادی این کار را انجام دهید، با کلیدهای نرم ساده تر بنظر می رسد.

باتری موبایل نوکیا ۱۰۵ از آنجا که تنها از شبکه ی ۲G پشتیبانی می کند و نمایشگر آنچنان بزرگی هم ندارد، می تواند چند روزی را با یک بار شارژ دوام بیاورد. این مشخصه برای افرادی که از موبایل نوکیا ۱۰۵ بعنوان گوشی دوم یا گوشی کاری استفاده می کنند، مفید است.

سیم کارت

در موبایل نوکیا ۱۰۵ می توانید به صورت هم زمان از دو سیم کارت استفاده کنید؛ البته قابلیت استفاده از کارت حافظه ی جانبی در این گوشی وجود ندارد و این می تواند یکی از نقاط ضعفش به شمار بیاید.

 

باتری و شارژدهی نوکیا 105


دارای باتری ۸۰۰میلی آمپرساعتی است. باتری موبایل نوکیا ۱۰۵ قابل جابجایی است. این مسئله در صورت خراب شدن باتری یا ضربه دیدن آن، میتواند بسیار به صرفه باشد چون تعویض آن چند دقیقه بیشتر زمان نمی برد. بازه زمان نگهداری شارژ هم نسبت به یک گوشی دکمه دار، بسیار خوب است.

 

کلام آخر

گوشی موبایل نوکیا ۱۰۵ مدل ۲۰۱۷ برای کاربرانی طراحی شده که علاقه دارند برقراری تماس و ارسال پیام را با کیفیت بالا انجام دهند. این محصول از دوام بالایی برخوردار بوده و از دو سیم کارت پشتیبانی می کند. قیمت مناسب و عملکرد خوب Nokia 105 آن را به گزینه ای ایده آل برای استفاده به عنوان گوشی دوم یا موبایل مخصوص موارد کاری تبدیل کرده است. برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

گوشی کالا...
ما را در سایت گوشی کالا دنبال می کنید

برچسب : بررسی نوکیا 105 ,خرید نوکیا 105 ,گوشی Nokia 105 ,قیمت نوکیا 105, نویسنده : مهران goshikala بازدید : 96 تاريخ : دوشنبه 6 بهمن 1399 ساعت: 21:24

گوشی شیائومی می 10

 

شیائومی در نیمه اول امسال، دو نسخه بسیار قدرتمند خود را که مدل‌های می 10 (Mi note 10) و می 10 پرو (Mi note 10 pro) هستند، به طرفداران خود معرفی کرد. دوربین این دو گوشی، اصلی‌ترین تفاوت میان آنهاست. در مابقی موارد همچون جنس بدنه، طراحی، صفحه نمایشگر و… تفاوت چندانی دارند.

به عنوان اصلی‌ترین مزیت این گوشی پرچمدار شیائومی میتوان به ارائه امکانات مطلوب در مقایسه با قیمت پایین آن نسبت به سایر گوشی‌های هم‌رده اشاره کرد. همین امر میتواند یکی از دلایلی باشد که طرفداران زیادی را به سمن خود بکشد. در ادامه با ما همراه باشید تا به تقد و بررسی مشخصات فنی شیائومی گوشی می 10 بپردازیم.

بررسی گوشی شیائومی می 10

طراحی و ساخت

طراحی گوشی می 10 بسیار آشنا است؛ چراکه این زبان طراحی را پیش‌ از این در گوشی‌های سری می نوت 10 دیده بودیم. گوشی Mi 10 همانند سایر گوشی‌های امروزی ساندویچی از فلز و شیشه است که باکیفیت ساخت بسیار خوبی تولید شده است.

طراحی می 10 و می 10 پرو هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارد و تنها تفاوت آن‌ها به پنل شیشه‌ای مات در نسخه پرو بر می‌گردد. پنل پشت و جلویی این دو گوشی از جنس گوریلا گلس 5 می‌باشد که آن‌ها را یک پله پایین‌تر از پرچمداران امروزی با شیشه گوریلا گلس 6 قرار می‌دهد.

ابعاد بدنه شیائومی Mi 10 ، 162.5×74.8×9 میلی‌متر می‌باشد که نشان می‌دهد با گوشی بزرگی سر و کار داریم. علاوه بر این، وزن این گوشی حدود 208 گرم می‌باشد که در کنار ضخامت 9 میلی‌متری و بدنه لغزنده، نشانه‌های خوبی برای ارگونومی دستگاه نیست. به‌عنوان‌مثال برای مقایسه می‌توانید گلکسی اس 20 پلاس را در نظر داشته باشید که با نمایشگر 6.7 اینچی و باتری 4500 میلی‌آمپر ساعتی، بدنه‌ای به ضخامت 7.8 میلی‌متر و وزن 186 گرم دارد.

پنل جلویی دستگاه را نمایشگر بزرگ 6.67 اینچی فرا گرفته است که دارای حاشیه‌های به‌مراتب کوچک‌تری نسبت به نسل قبلی بوده و لبه‌های آن خمیده می‌باشد. گذشته از این موارد، شیائومی بر اساس ترند امروزی بازار، حفره نمایشگر را به بریدگی ترجیح داده و در گوشه سمت چپ آن، شاهد حفره تکی برای دوربین سلفی هستیم. اندازه این حفره، تقریباً مشابه چیزی است که در پرچمداران اخیر سامسونگ دیده‌ایم، اما این حفره تا حدودی از گوشه نمایشگر فاصله دارد و به قسمت میانی متمایل شده است که باعث می‌شود عادت کردن به آن زمان بیشتری بطلبد.

خمیدگی لبه‌های نمایشگر نسبت به چیزی که در می نوت 10 دیده بودیم، کمتر شده است و این موضوع علاوه بر بهبود زاویه دید، به بهبود ارگونومی و آسان‌تر شدن تایپ، منجر شده است. حس‌گر اثرانگشت می 10 مطابق انتظار از نوع اوپتیکال می‌باشد که در نیمه پایینی نمایشگر قرار داده شده است. این حس‌گر در اغلب موارد عملکرد سریع و دقیقی دارد؛ اما پویانمایی‌های شیائومی با سریع‌ترین‌های بازار فاصله دارد که باعث می‌شود سرعت بازگشایی قفل این گوشی، به‌خوبی برخی پرچمداران مانند وان پلاس 8 نباشد.

در قسمت پشتی، پنل شیشه‌ای براق وجود دارد که در اثر تابش نور، افکت‌های بسیار جذابی از خود به نمایش می‌گذارد. خمیدگی لبه‌های این قسمت در مقایسه با چیزی که در می 9 دیده بودیم، بسیار بیشتر شده است و این موضوع در دست گرفتن می 10 را آسان‌تر کرده می‌کند.

از این موارد که بگذریم، دوربین چهارگانه چیزی که در قسمت پشتی خودنمایی می‌کند. شیائومی دوربین اصلی را به همراه دوربین ماکرو و دوربین سنجش عمق، داخل یک قاب قرار داده است که این قاب برآمدگی قابل‌توجهی دارد و این موضوع با توجه به ضخامت 9 میلی‌متری بدنه کمی آزاردهنده به نظر می‌رسد. در قسمت پایینی این قاب برآمده، دوربین فوق عریض مشاهده می‌شود که برآمدگی آن تا حدودی کمتر بوده و در زیر آن فلاش LED دوگانه قرار داده شده است.

در پایان قسمت طراحی، بد نیست اشاره‌ای به فریم آلومینیومی می 10 داشته باشیم. این فریم، ظاهر صیقلی و براقی دارد که رنگ آن، هماهنگی بالایی با پنل پشتی دارد. در قسمت پایینی فریم، خروجی اسپیکر، میکروفون مکالمه، درگاه USB Type-C و درگاه سیم‌کارت وجود دارد که نشان می‌دهد Mi 10 5G تنها از یک سیم‌کارت پشتیبانی می‌کند و خبری از جایگاه کارت حافظه، در کار نیست.

در سمت مقابل یعنی قسمت بالایی فریم نیز، اسپیکر دوم به همراه میکروفون حذف نویز و فرستنده اینفرارد قرار داده شده است و کلیدهای پاور و تنظیم حجم صدا، روی لبه سمت راست هستند که دسترسی به آن‌ها آسان می‌باشد.

نمایشگر

شیائومی می ۱۰ یکی از بهترین نمایشگرهای دنیای موبایل را در اختیار دارد: پنل سوپرامولد ۶.۶۷ اینچی با نرخ رفرش ۹۰ هرتز که همه‌چیز را زیبا و جذاب نشان می‌دهد. رزولوشن صفحه تمام اچ‌دی (۱۰۸۰×۲۳۴۰ پیکسل) است که اگرچه به پای کهکشانی‌های سامسونگ نمی‌رسد اما با تراکم ۳۸۶ پیکسل در هر اینچ تصاویر واضح و شفافی را به نمایش درمی‌آورد.

کیفیت کلی نمایشگر فوق‌العاده است و با کنتراست بی‌نهایت و غلظت رنگ بالا هر محتوایی را به زیبایی به تصویر می‌کشد. البته شیائومی سلیقه‌های مختلف را هم در نظر گرفته و گزینه‌های مختلفی را برای نحوه نمایش تصویر در اختیار شما می‌گذارد. در منوی تنظیمات می‌توانید حالت نمایش تصویر را به دلخواه خود انتخاب کنید. حالت پیش‌فرض یعنی Auto وضعیت رنگ‌ها را بر اساس نور محیط تنظیم می‌کند، حالت Saturated اشباع رنگ‌ها را به حداکثر می‌رساند، و حالت Original Color دقیق‌ترین رنگ‌ها را بر اساس فضای رنگی وسیع DCI-P3 تولید می‌کند. در منوی Advanced نیز حالت‌های Saturated و Original و P3 و sRGB به‌چشم می‌خورند. در هرکدام از این حالت‌ها امکان تنظیم مجزای رنگ‌های اصلی (قرمز، سبز، آبی)، میزان اشباع، کنتراست و گاما را نیز دارید. در واقع می‌توان گفت شیائومی از آن سوی بام افتاده چون بعید می‌دانیم کسی به این همه گزینه نیاز داشته باشد. پیشنهاد ما را می‌خواهید؟ یا همان Auto را انتخاب کنید یا Original Color که با دقت بالا کالیبره شده است.

استفاده از اندروید روی صفحه ۹۰ هرتزی تجربه لذت‌بخشی است که بازگشت به صفحه‌های معمولی ۶۰ هرتزی را دشوار می‌کند. گزینه‌ای هم برای تنظیم نرخ رفرش روی ۶۰ هرتز وجود دارد ولی دلیل موجهی برای انتخابش به ذهن ما نمی‌رسد، مگر این‌که بخواهید دو حالت را با یکدیگر مقایسه کنید. البته باید اشاره کنیم که نرخ رفرش ۹۰ هرتز ثابت نیست و گوشی به‌طور هوشمند تصمیم می‌گیرد هنگام اجرای برنامه‌های خاص، نرخ رفرش را پایین بیاورد. این موضوع روی شارژدهی گوشی تأثیر زیادی دارد.

اگر مثل ما دنبال تنظیم زمان خاموش شدن خودکار صفحه می‌گردید، باید به منوی نمایشگر همیشه روشن و لاک‌اسکرین سر بزنید. در این قسمت امکان تنظیم نحوه نمایش ساعت و نوتیفیکیشن‌ها بر اساس تم‌های مختلف وجود دارد که همگی به زیبایی طراحی شده‌اند.

حداکثر روشنایی نمایشگر می ۱۰ در حالت دستی به حدود ۵۲۰ نیت می‌رسد که برای یک گوشی پرچمدار رقم مناسبی نیست، اما در حالت خودکار یا با فعال کردن گزینه Sunlight Mode حداکثر روشنایی به بالای ۸۰۰ نیت می‌رسد و حتی زیر تابش مستقیم نور خورشید نیز می‌توانید به‌راحتی از گوشی استفاده کنید.

نمایشگر شیائومی می ۱۰ از فناوری +HDR10 نیز پشتیبانی می‌کند که البته محتوای مناسبش به‌سختی گیر می‌آید و احتمالاً کاربرد زیادی در ایران نخواهد داشت.

دوربین

اما برسیم به قسمت دوربین که اصلی‌ترین تفاوت می 10 با نسخه پرو بوده و علت اصلی قیمت پایین‌تر آن می‌باشد. در حقیقت شاید ظاهر دوربین پشتی Mi 10 و Mi 10 Pro یکسان باشد، اما تفاوت‌های اساسی در حسگر و لنزهای آن‌ها وجود دارد و به‌طورکلی نسخه پرو امکانات متنوع‌تری را در اختیار می‌گذارد.

بااین‌حال بد نیست بدانید که حس‌گر اصلی هر دو گوشی یکسان می‌باشد؛ در قسمت پشتی می 10، مشابه چیزی که در می 10 پرو دیده‌ایم، از دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی بهره گرفته شده است، با این تفاوت که نمونه بکار رفته در این گوشی به‌جای فوکوس لیزری، از فوکوس خودکار تشخیص فاز استفاده می‌کند.

ماژول 108 مگاپیکسلی این گوشی، از همان حس‌گر آشنای سامسونگ ISOCELL Bright S5KHMX استفاده می‌کند که دارای اندازه بزرگ 1/1.33 اینچی بوده و از پیکسل‌های 0.8 میکرونی بهره می‌برد. شیائومی این حس‌گر بزرگ را در پس لنزی با گشودگی دهانه دیافراگم f/1.69 قرار داده است که فاصله کانونی آن، 24 میلی‌متر می‌باشد.

شاید برای شما هم جالب باشد که شیائومی از دوربین 108 مگاپیکلسی در محصولی باقیمت به‌مراتب پایین‌تر از پرچم‌دار سامسونگ یعنی گلکسی اس 20 اولترا استفاده کرده است. اما بد نیست بدانید که تفاوت‌های کلیدی بین حس‌گر این دوگوشی وجود دارد. در حقیقت پسوند HM1 در حس‌گر اس 20 اولترا، به تفاوت آن درزمینهٔ فیلتر رنگی و آرایه چینش پیکسل‌ها اشاره دارد. همان‌طور که در بررسی گلکسی اس 20 اولترا اشاره ‌کرده‌ایم، دوربین اصلی این گوشی از آرایه پیکسلی 9×1 استفاده می‌کند که به معنای جمع‌آوری داده‌های 9 پیکسل در یک پیکسل می‌باشد. این در حالی است که حس‌گر اصلی می 10 و می 10 پرو همانند چیزی که در می نوت 10 دیده بودیم، از آرایه 4×1 استفاده می‌کند.

بنابراین با حل معادلات ساده ریاضی باید انتظار داشته باشیم که دوربین اصلی Mi 10 به‌صورت پیش‌فرض تصاویری با خروجی 27 مگاپیکسل در اختیار بگذارد. اما تصاویر خروجی از این دوربین دارای رزولوشن 25 مگاپیکسل هستند که دلیل آن به‌طور رسمی ذکر نشده است.

شیائومی برای گوشی می 10 برخلاف چیزی که در نسخه پرو دیده‌ایم، دوربین تله فوتو در نظر نگرفته است که در دنیای امروزی، یک ایراد برای محصول پرچم‌دار به شمار می‌آید. ازاین‌رو Mi 10 برای بزرگنمایی از روش برش در دوربین اصلی استفاده خواهد کرد.

اما برای عکاسی فوق عریض، یک دوربین اختصاصی در نظر گرفته شده است که این دوربین از حس‌گر 13 مگاپیکسلی با لنز f/2.4 استفاده می‌کند و روی کاغذ می‌توان گفت که مشخصات آن ضعیف‌تر از نمونه 20 مگاپیکسلی بکار رفته در نسخه پرو می‌باشد.

دوربین بعدی این گوشی، مختص ثبت تصاویر ماکرو می‌باشد که با حس‌گر 2 مگاپیکسلی و لنز با دهانه دیافراگم f/2.4، برای عکاسی از سوژه‌ها در فاصله بسیار نزدیک کاربرد خواهد داشت. شیائومی با در نظر گرفتن فوکوس خودکار برای دوربین فوق عریض، می‌توانست امکان عکاسی ماکرو را برای آن فراهم کند؛ اما به نظر می‌رسد که به دلایل بازاریابی، این کمپانی ترجیح داده تا در قسمت پشتی محصول 4 دوربین قرار دهد و این سیاستی است که بیشتر درگوشی‌های میان رده شاهد آن بوده‌ایم.

سرانجام نوبت به دوربین 2 مگاپیکسلی دیگر با لنز f/2.4 می‌رسد که صرفاً برای سنجش عمق کاربرد داشته و امکان عکاسی پرتره را فراهم خواهد کرد. ناگفته نماند که سیستم دوربین چهارگانه می 10 را فلاش LED دوگانه همراهی خواهد کرد. این در حالی است که برای نسخه پرو فلاش سه‌گانه در نظر گرفته شده است.

رابط کاربری دوربین مشابه چیزی است که در گوشی های اخیر شیائومی دیده‌ایم. حالت های مختلف دوربین مثل پرتره، 108 مگاپیکسل، فیلمبرداری و … روی نواری در بالای دکمه شاتر چیده شده اند که با سوایپ به سمت چپ یا راست، می توان بین آن ها جا به جا شد. در بالای این نوار حالت ها دکمه هایی برای جابه جایی بین دوربین های مختلف قرار داده شده است که در واقع زاویه دیدهای متنوع را در اختیار می گذارد. از قسمت بالای رابط کاربری هم می توان به مواردی مثل هوش مصنوعی، فیلتر ها، فلاش، HDR و … دسترسی داشت.

حالت پرو یا عکاسی دستی نیز امکانات خوبی دارد. در این قسمت که امکان استفاده از هر 3 دوربینِ اصلی، فوق عریض و ماکرو وجود دارد؛ می توان مواردی مثل وایت بالانس، سرعت شاتر، فوکوس و ایزو را به طور دستی تنظیم کرد و جالب است بدانید که امکان عکاسی با رزولوشن 108 مگاپیکسل نیز برای این قسمت در نظر گرفته شده است.

باتری گوشی شیائومی می 10

شیائومی می ۱۰ باتری ۴۷۸۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد که روی کاغذ رقم بسیار خوبیست ولی می‌دانیم نمایشگرهایی با نرخ رفرش بالا به‌سرعت باتری را تخلیه می‌کنند. این نگرانی در مورد پرچمدار شیائومی کاملاً بی‌مورد است و شرکت چینی توانسته با تکنیک‌های نرم‌افزاری و بهینه‌سازی‌های سخت‌افزاری شارژدهی فوق‌العاده‌ای را به ارمغان بیاورد. این گوشی با روشنایی ۵۰ درصدی نمایشگر و وای فای روشن توانست نزدیک به ۱۵ ساعت زیر تست سنگین PCMark دوام بیاورد.

برای مقایسه هواوی P40 پرو با صفحه ۹۰ هرتزی که یکی از بهترین گوشی‌ها از نظر شارژدهی محسوب می‌شود در این تست به نتیجه‌ای بهتر از ۱۳:۳۰ ساعت نرسید. سری گلکسی S20 هم معمولاً در این تست زیر ۱۰ ساعت دوام می‌آورند و گلکسی نوت ۲۰ اولترا هم که با کسب نتیجه ۸ ساعت همه را ناامید کرد.

شیائومی می ۱۰ سرعت شارژ بسیار خوبی هم دارد. شارژر ۳۰ واتی همراه گوشی می‌تواند طی ۱۰ دقیقه تا ۲۰ درصد و طی نیم ساعت تا ۵۰ درصد باتری را پر کند. شارژ کامل گوشی حدود بین ۶۰ تا ۷۰ دقیقه طول می‌کشد. می ۱۰ از شارژ سریع وایرلس ۳۰ واتی هم پشتیبانی می‌کند ولی شارژرش را به‌سختی گیر می‌آورید. شارژ معکوس ۵ واتی هم فقط برای شارژ ساعت هوشمند یا هدفون وایرلس به‌درد می‌خورد.

کلام آخر

شیائومی می ۱۰ بسیاری از ملزومات یک پرچمدار تمام عیار را دارد. از کیفیت ساخت عالی گرفته تا نمایشگر فوق‌العاده و قدرت سخت‌افزاری کم‌نظیر. دوربین اصلی این گوشی همه‌کاره‌ست و جای خالی دوربین‌های متعدد اما بلااستفاده را به‌راحتی پر می‌کند. در زمینه پخش صدا و شارژدهی باتری هم می ۱۰ را می‌توان برتر از دیگر پرچمداران دانست. ترکیب این ویژگی‌ها از می ۱۰ یک گوشی گیمینگ بی‌نقص می‌سازد.

نزدیک‌ترین رقبای می ۱۰ کهکشانی‌های جدید سامسونگ یعنی گلکسی S20 و S20 پلاس هستند که طراحی زیباتر و نمایشگر ۱۲۰ هرتزی دارند ولی از نظر شارژدهی و توان سخت‌افزاری کم می‌آورند. البته پوکو F2 پرو را هم باید به فهرست گوشی‌های ارزشمند بازار اضافه کرد که حدود ۱۳ میلیون تومان قیمت دارد و در حد و اندازه یک پرچمدار برایتان کار می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

گوشی کالا...
ما را در سایت گوشی کالا دنبال می کنید

برچسب : گوشی شیائومی می 10 ,خرید می 10 ,قیمت می 10 ,می 10 ,بررسی گوشی شیائومی می 10 ,گوشی شیائومی Mi 10, نویسنده : مهران goshikala بازدید : 90 تاريخ : شنبه 4 بهمن 1399 ساعت: 23:47

گوشی شیائومی می نوت 10 لایت

 

گوشی می نوت 10 لایت نسخه ارزان قیمت خانواده می نوت 10 است که امکاناتی همچون حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر، صفحه نمایش آمولد 1080P، باتری 5260 میلی‌آمپری و پشتیبانی از شارژ سریع 30 واتی را در کنار برچسب قیمتی نسبتا معقول در اختیار می‌گذارد. در ادامه با مشخصات این گوشی همراه شما هستیم.

مشخصات گوشی شیائومی می نوت 10 لایت

صفحه نمایش

اگر تصمیم به خریدن یک گوشی میان‌رده را دارید، این گوشی با توجه به آپشن‌ها و ویژگی‌هایی که دارد میتواند گزینه مناسبی باشد. می نوت 10 لایت دارای نمایشگر آمولد (AMOLED) است که در مقایسه با نمایشگرهای LCD نمایش رنگ بهتری دارد. شدت روشنایی گوشی به حدی است که در محیط‌های باز مشکلی در مشاهده صفحه نمایش نخواهید داشت.

Mi note 10 lite رزولوشن ۱۰۸۰× ۲۳۴۰ پیکسل داشته و از HDR10 پشتیبانی میکند. همین امر این گوشی را برای افرادی که به تماشای فیلم و بازی با گوشی‌های میان رده علاقه دارند، به گزینه مناسبی تبدیل میکند.

دوربین

در مقایسه با دوربین می نوت 10، چیزی که در می نوت 10 لایت می‌بینیم به کلی ضعیف‌تر است. حالا خبری از لنز 108 مگاپیکسلی و دو لنز تله فوتو نیست و لنز اولترا واید هم از نظر رزولوشن با افت روبه‌رو بوده و دیگر فوکوس خودکار ندارد. با این وجود، این دستگاه همچنان یکی از توانمندترین دوربین‌های بازار را دارد تا با قیمتی مقرون به صرفه‌تر در اختیار مشتریان قرار دهد.

لنز اصلی این موبایل 64 مگاپیکسلی کواد بایر می‌باشد که به صورت پیش‌فرض تصاویر 16 مگاپیکسلی می‌گیرد. این سنسور توانایی پوشش فاصله 26 میلی‌متری را داشته و دریچه دیافراگم آن هم f/1.9 است. بر خلاف می نوت 10، این موبایل تکنولوژی ثابت‌سازی ندارد.

لنز اولترا واید هم حالا 8 مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/2.2 می‌باشد و فاصله کانونی که می‌تواند پوشش دهد نیز مشخص نشده اما در حقیقت عرض آن زیاد است.

با توجه به اینکه هیچ لنز تله فوتویی به کار گرفته نشده تا در تشخیص عمق به دوربین کمک کند، یک سنسور 5 مگاپیکسلی حضور یافته تا جبران مافات کند. به علاوه، یک لنز 2 مگاپیکسلی هم در نظر گرفته شده تا برای گرفتن تصاویر کلوزآپ به کار آید بنابراین دوربین عقب این موبایل چهارگانه است.

برای عکسبرداری سلفی هم یک لنز 16 مگاپیکسلی در ناچ U شکل حاضر شده که تکنولوژی فوکوس خودکار ندارد ولی دریچه دیافراگم آن f/2.5 است.

باتری و شارژدهی گوشی شیائومی می نوت 10 لایت

به لطف باتری ۵۲۶۰ میلی آمپر ساعتی ، می نوت ۱۰ لایت به زمان های قابل توجهی رسیده است. تقریباً ۱۹ ساعت در حالی که تحت یک بار شبیه سازی شده در حال مشاهده وب و در زمان پخش یک فیلم H.264 ، زیر ۲۴ ساعت است.

حتی با استفاده فشرده ، گوشی هوشمند بدون نیاز به شارژ مجدد ، حداقل یک یا حتی دو روز دوام خواهد داشت. در این رشته ، فقط می نوت ۱۰ با وجود مصرف انرژی بالاتر می تواند با زمانهای پرقدرت نسبتاً بهتر به رقابت بپردازد. گفته می شود ، مزیت آن بسیار ناچیز است.

می نوت ۱۰ لایت  را می توان از طریق شارژر عظیم ۳۰ واتی آن شارژ کرد که باتری را خیلی سریع شارژ می کند.

کلام آخر

صفحه‌نمایش اولد با کیفیت ۶.۴۷ اینچی، باتری بزرگ ۵۲۶۰ میلی‌آمپرساعتی با شارژر قوی و سریع ۳۰ واتی، سیستم دوربین مشابه شیائومی ردمی نوت ۹ پرو و زیبایی بی‌انتهایی که دل شما را به دست می‌آورد.

شاید باید سوالمان را این‌طوری عوض کنیم که چرا باید پول بیشتری بدهید و یک گوشی شیائومی می نوت ۱۰ معمولی بخریم؟ واقعا در این بازار، گاهی اوقات میان‌رده‌ها ارزش خرید بیشتری نسبت به رده بالاها دارند و عملکرد آن‌ها برای هر کاربری رضایت‌بخش است. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنیدک.

گوشی کالا...
ما را در سایت گوشی کالا دنبال می کنید

برچسب : گوشی شیائومی می نوت 10 لایت ,خرید می نوت 10 لایت ,قیمت می نوت 10 لایت ,می نوت 10 لایت ,بررسی گوشی شیائومی می نوت 10 لایت ,گوشی شیائومی Mi Note 10 Lite, نویسنده : مهران goshikala بازدید : 88 تاريخ : شنبه 4 بهمن 1399 ساعت: 19:37

گوشی شیائومی ردمی نوت 9 پرو

 

 

سری گوشی‌های ردمی نوت شیائومی، یک خانواده خاص در کسب و کار گوشی‌های هوشمند شیائومی است و حقیقتاً در رده‌ی بالای مقیاس‌های رده‌بندی این شرکت قرار می‌گیرد. حالا، نهمین محصول از این سری گوشی‌های ردمی نوت با همان ویژگی‌های جذاب گذشته به بازار عرضه شده اما نامگذاری آن کمی گیج کننده به نظر می‌رسد. در این مقاله از سایت هاکان موبایل قصد داریم به بررسی تخصصی گوشی ردمی نوت 9 پرو بپردازیم که در واقع نسخه گلوبال از ردمی نوت 9 پرو مکس است که در هند عرضه شد. تنها تفاوت این دو، در دوربین‌های سلفی 16 و 32 مگاپیکسلی آن‌ها است.

گوشی شیائومی ردمی نوت 9 پرو، دقیقاً مثل بسیاری از گوشی‌های نوت پیش از خود یک گوشی‌ میان‌رده است که در قیمتی مناسب و به صرفه عرضه می‌شود. این گوشی دارای یک نمایشگر بزرگ، سخت‌افزاری مناسب برای گیمینگ از نوع کوالکام، مجموعه دوربین چندگانه جذاب، باتری با ظرفیت بالا و البته، آخرین نسخه اندروید با رابط کاربری MIUI است.

شیائومی تقریباً اکثر ویژگی‌های یک میان‌رده را در این گوشی اعمال می‌کند. صفحه نمایش این گوشی از HDR10 پشتیبانی میکند. ممکن است برخی توقع وجود نرخ تازه‌ سازی 90 گیگاهرتزی را برای این نمایشگر داشته باشند ولی به عقیده ما، در این رنج قیمتی ممکن نیست.

طراحی و نمایشگر گوشی شیائومی ردمی نوت 9 پرو

سال گذشته شیائومی در زمینه به‌کارگیری الگوی طراحی کاملا جدید Aura Balance پیشتاز بود. این سبک طراحی نخستین بار با اسمارت‌فون ردمی نوت 7 پرو معرفی شد و اکنون ردمی نوت 9 پرو نیز بر مبنای همین سبک تولید شده است.

پنل پشتی ردمی نوت 9 پرو احتمالا بارزترین و متفاوت‌ترین مولفه طراحی این هندست به‌شمار می‌رود. در این قسمت از الگوی رنگ‌آمیزی سایه‌دار هیچ خبری نیست؛ در عوض شاهد به‌کارگیری یک روکش شیشه‌ای براق از جنس گوریلا گلس 5 هستیم. پنل آینه‌ای پشتی گوشی در عین زیبایی استعداد فراوانی برای جذب لکه‌های چربی و اثرانگشت دارد. در صورت عدم تمایل نسبت به نظافت پیوسته گوشی، استفاده از کیس ارائه شده در بسته‌بندی آن کاملا ضروری است.

این‌بار نیز همانند ردمی نوت 8 پرو، ماژول دوربین در مرکز پنل پشتی گوشی قرار گرفته است؛ با این‌حال در عوض به‌کارگیری چیدمان عمودی، هر 4 حسگر دوربین همراه با فلاش درون یک ماژول مستطیلی‌شکل کشیده قرار گرفته‌اند. ماژول دوربین ظاهر زیبایی به دستگاه بخشیده است؛ اما برجستگی دوربین هنگام قرار دادن گوشی در جیب شلوار کمی مشکل‌ساز خواهد بود.

انتقال اسکنر اثرانگشت به بخش جانبی گوشی و یکپارچگی آن با دکمه پاور یک تغییر اساسی به‌شمار می‌رود. عملکرد این حسگر هنگام بازگشایی قفل گوشی بسیار سریع است. دکمه پاور در موقعیت مناسبی قرار دارد و دسترسی به آن حتی با استفاده از یک دست نیز بسیار آسان است؛ به‌ گونه‌ای که تنظیم بلندی صدا بدون استفاده از هر 2 دست یا جابه‌جا کردن گوشی عملا غیرممکن خواهد بود.

درگاه USB-C و جک صوتی هدفون در قسمت تحتانی گوشی قرار دارند؛ در حالی‌که درگاه سیم‌کارت با قابلیت دریافت 2 سیم‌کارت نانو و یک کارت حافظه میکرو اس‌دی در سمت چپ لبه فوقانی دستگاه تعبیه شده است. همچنین درگاه مادون‌قرمز نیز در بخش فوقانی گوشی قرار دارد.

بخش جلویی ردمی نوت 9 پرو با یک نمایشگر 6.67 اینچی با نسبت ابعاد 20:9 و حفره‌ای جهت استقرار دوربین سلفی پوشانده شده است. این پنل با رزولوشن فول اچ‌دی پلاس خود رنگ‌ها را به شکلی چشم‌نواز نمایش می‌دهد. با این‌حال نرخ نوسازی پنل مذکور با نمایشگر هندست‌هایی نظیر پوکو X2 و ریلمی 6 پرو قابل رقابت نیست. ردمی نوت 9 پرو فاقد نمایشگری با نرخ نوسازی بالا است. اگرچه مزایای استفاده از نمایشگر 90 یا 120 هرتزی در یک اسمارت‌فون میان‌رده تا حدودی بحث‌برانگیز است؛ اما فقدان چنین مشخصه‌ای در ردمی نوت 9 پرو موجب می‌شود تا این محصول در رتبه‌ای پایین‌تر از برخی رقبای خود قرار گیرد.

وزن 209 گرمی گوشی، کار کردن طولانی‌مدت با آن‌را تا حدودی دشوار می‌کند. ردمی نوت 9 پرو یک گوشی ضدآب نیست؛ اما استفاده از روکش محافظ P2i موجب افزایش مقاومت نسبی آن در برابر مایعات شده است.

دوربین

ردمی نوت 9 پرو دارای 4 دوربین می باشد که داخل یک مربع سیاه در قاب پشتی جای گرفته اند. دوربین اصلی یک سنسور 48 مگاپیکسلی (نوت 9 پرو 64 مگاپیکسلی است) با سنسور Quad-Bayer و بازشدگی دریچه دیافراگم F/ 1.79 می باشد. دوربین اولتراواید 8 مگاپیکسلی و زاویه دید 119 درجه با دریچه دیافراگم F/ 2.2 است، همچنین دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی با دیافراگم F/ 2.4 که در کنار آن یک دوربین 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق میدان قرار گرفته است.

دوربین 64 مگاپیکسلی به طور پیش فرض تصاویری با کیفیت 12 مگاپیکسل را ذخیره می کند. جزئیات در عکاسی با این گوشی هرچند خیلی فوق العاده نیست اما با این بودجه مالی قابل قبول است، نویز در عکس ها بسیار پایین است و کنتراست قابل قبولی دارد، همچنین دامنه دینامیکی گسترده ای را ارائه می کند.

باتری گوشی شیائومی ردمی نوت 9 پرو

ردمی نوت 9 پرو از همان باتری 5020 میلی آمپر ساعتی به‌کار رفته در تمام سری‌های Redmi Note 9 بهره می‌برد و با توجه به اندازه نمایشگر و مشخصات مشابه با ردمی نوت 9 اس، می‌توان عملکرد مشابهی را در این زمینه انتظار داشت. اما یک تفاوت بزرگ در این بخش با ردمی نوت 9 اس وجود دارد که مربوط به سرعت شارژ می‌باشد.

شیائومی برای Redmi Note 9 Pro شارژ سریع 30 واتی در نظر گرفته است که یک ویژگی عالی برای محصول میان‌رده محسوب می‌شود و جالب است بدانید که شارژر قرار گرفته در داخل جعبه این محصول، دارای حداکثر توان 33 وات می‌باشد. استفاده از این شارژر باعث شده تا بتوان در عرض 30 دقیقه، حدود 48 درصد از باتری 5020 میلی آمپر ساعتی ردمی نوت 9 پرو را شارژ کرد؛ این در حالی است که ردمی نوت 9 اس در زمان مشابه، حدود 37 درصد شارژ می شود.

نتیجه گیری

گوشی ردمی نوت 9 پرو شیائومی بیشتر از پولی که برای آن پرداخت می‌کنید ارزش دارد، ولی از یک گوشی ردمی کمتر از این انتظار نداشتیم. اما آیا این بهترین گوشی است که با این قیمت می‌توانید بخرید؟ این سوال جای بحث دارد. گوشی ریلمی 6 با توجه به نمایشگر 90 هرتز خود تجربه استفاده روان‌تر از سیستم عامل را فراهم می‌کند.

اما گوشی شیائومی به هر وعده‌ای که می‌دهد عمل می‌کند و با آن که نمی‌تواند روان‌ترین نمایشگر را داشته باشد، اما یقینا با پشتیبانی از استاندارد HDR10، یک دوربین ماکرو بسیار خوب و ماندگاری عالی شارژر باتری قدرتمند ظاهر می‌شود. برای اطلاعات بیشتر و خرید گوشی کلیک کنید.

نکات مثبت:

  • ظاهر زیبا، مقاوم در برابر پاشیدن آب
  • نمایشگر ال‌سی‌دی روشن و بزرگ، پشتیبانی از استاندارد HDR10
  • ماندگاری عالی شارژ باتری
  • عملکرد بسیار خوب بخش سخت‌افزاری با توجه به کلاس گوشی
  • کیفیت عکاسی و فیلمبرداری خوب به عنوان یک گوشی میان‌رده
  • استفاده از جدیدترین نسخه اندروید و لانچر MIUI

نکات منفی:

  • گوشی ریلمی 6 با همین قیمت یک نمایشگر 90 هرتز دارد.
  • نور غیریکنواخت پس‌زمینه اطراف بریدگی نمایشگر آزاردهنده است.
  • سرعت شارژ می‌توانست بهتر باشد.
  • فاقد ماژول NFC
گوشی کالا...
ما را در سایت گوشی کالا دنبال می کنید

برچسب : شیائومی ردمی نوت 9 پرو ,گوشی ردمی نوت 9 پرو ,خرید ردمی نوت 9 پرو ,قیمت ردمی نوت 9 پرو ,بررسی گوشی شیائومی ردمی نوت 9 پرو ,گوشی شیائومی Redmi Note 9 Pro, نویسنده : مهران goshikala بازدید : 361 تاريخ : چهارشنبه 1 بهمن 1399 ساعت: 2:04